Безплатна доставка до ОФИС ЕКОНТ за поръчки над 150лв.

Доставка

Доставката на поръчаните от Вас артикули от www.ndrehi.com се извършват чрез куриерска фирма “ЕКОНТ ЕКСПРЕС” ЕООД. Имате възможност да посочите точен адрес или адрес на офис Еконт в съответното населено място на което желаете да получите избраният от Вас артикул.

Направените поръчки се обработват в рамките на 4 (четири) работни дни - за територията на гр. София и 4 (четири) работни дни - за територията на страната с работно време от 09:30 часа 17:30 часа. Изключения правят събота,неделя, както и официално не работните дни. Поръчките направени в такъв период се обработват в първият работен ден след тях.

Таксата за доставка се изчислява и заплаща по тарифи на куриерската фирма “ЕКОНТ ЕКСПРЕС” ЕООД. Тук можете да изчислите цената за доставка на вашата поръчка. Ние Ви предоставяме възможността преди да заплатите поръчаните от Вас артикули да ги прегледате и пробвате. За ваше улеснение Ви съветваме да поръчате до офис на куриер, тъй като всеки един разполага с пробни за тази цел. При несъответствие на желаната, очакваната или размера на поръчаната от вас стока може да я върнете без да заплатите стойността на поръчката, като единствено ще заплатите транспортните разходи по доставка и връщане.

За поръчки над 99 лв. доставката е безплатна до офис на куриерска фирма “ЕКОНТ ЕКСПРЕС” ЕООД. Заплащането на стоки закупени от www.ndrehi.com се извършват единствено чрез пощенски паричен превод. Припомняме Ви че разходите по доставка ще бъдат начислени и се заплащат при получаване на стоката.