Безплатна доставка до ОФИС ЕКОНТ за поръчки над 150лв.

Връщане и замяна

Връщане

- Имате възможността да върнете поръчан от Вас продукт в рамките на 14 календарни дни считано от датата на доставката, съгласно условията на чл.50 ал.3 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Бихме искали да Ви уведомим, че имате възможност да върнете продукт, единствено и само ако цялоста не му е нарушена. В това число, опаковка, етикет,не е третиран, носен или почистван, без следи от грим,парфюм и други миризми. В случай на желание за връщане на продукт е необходимо да попълните коректно “формуляр за връщане” който придружава поръчката Ви. Връщането на стоката, във всички случаи се осъществява чрез услугите на куриера „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ЕООД .
*Връщания направени по начин различен от инструкциите по-горе, НЯМА ДА БЪДАТ УВАЖЕНИ
- Разходите по връщане на продукт се заплащат от клиента по тарифи на куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ЕООД. Сумата за върнатият артикул ще бъде въстановена единствено и само по банков път в период от 14 работни дни, считани от деня на получаване на върнатата стока до посочения адрес, фигуриращ в бланката за връщане, която придружава поръчката Ви.

Замяна
- Замяна на закупен артикул от www.ndrehi.com се извършва до 14 календарни дни считано от датата на получаването му. Замяна може да се направи единствено и само на продукт единствено и само ако цялоста не му е нарушена. В това число, опаковка, етикет,не е третиран, носен или почистван, без следи от грим,парфюм и други миризми. Може да замените продукт за друг или същият, но в друг цвят или размер. Замяната се осъществява като попълните “формуляр за връщане” придружаващ вашата пратка и изпратите на посочения в нея адрес, отбележите и опишете вида (фабричен номер, размер и цвят) на артикула с който желаете да бъде заменен. Адресът за връщане е посочен в бланката.
Съветваме Ви преди да върнете и посочите продукта, който желаете, да се уверите, че той е наличен. За целта бихте могли да се свържете с нас на телефон 0899947509 наш екип ще Ви съдейства по отношение на наличностите.
Разходите по връщане на артикул който ще бъде заменен се поемат от клиента, изключение правят стоки, които са с фабричен дефект и преди това не са били подлагани на третиране от никакъв характер (носене, пране, гладене и др.)